Ny sida, ny blogg

Nu har jag en ny hemsida. Denna gång har jag fått hjälp av Mary Åberg med designen.

Jag har i två omgångar bloggat. När jag 2005 skrev Queerkids – och deras föräldrar – kompletterade jag den med ett aktivit bloggande. Det var nytt då. Den första bokbloggen som kom i samband med en boklansering. Även i samband med min andra bok 2010 – Svensk, svenskare…ett reportage om Sverigedemokraterna – som jag skrev tillsammans med min fru Elisabet Qvarford – bloggade jag.

Den här bloggen kommer i stället att fungera som ett sätt att uppdatera min hemsida med aktualiteter.

Även nu är bokskrivande i fokus. Jag jobbar med en bok och planerar ytterligare en. Imorgon ska jag träffa en förläggare.

I december kommer jag att jobba heltid på JMK – journalistutbildningen vid Stockholms universitet. Det är alltid lika roligt och alltid lika kämpigt och krävande.

Leave a Reply